CURSUS CREATIVITIJD

Weerhoudt de drukte in jouw leven je ervan om creatief bezig te zijn?

Baal je ervan dat je bijna nooit meer creatieve dingen maakt?

Doe je het uit angst voor imperfectie daarom maar helemaal niet meer?

Mis je de heerlijke ervaring van het vrije maken?

Dan is deze cursus er voor jou.

In het kort

✔ Cursus via Instagram

✔ 4 weken, 4 modules

✔ 400+ stories, 17 opdrachten

✔ 2 maanden toegang

✔ Community op Instagram en Whatsapp

✔ Een box met materialen thuisgestuurd

✔ Een IGTV waarin tussentijdse vragen

worden beantwoord

✔ Live Create Along

✔ Live Q&A

✔ Hand-out achteraf

✔ 2 Bonussen: IGTV-serie met beantwoording

tussentijdse vragen vorige rondes

✔ Looptijd 15 maart 2021 t/m 14 april 2021

Na deze cursus


✔ besteed je meer (en uit jezelf!)

tijd aan creativiteit

✔ is je leven / de wereld mooier

omdat je beter hebt leren kijken

✔ ken je meer technieken om vorm

te geven aan je creativiteit

✔ maak je beter werk omdat

je het voor jezelf doet.

Dit alles voor slechts 125,-

IK DOE MEE!

Mijn challenges zijn gepubliceerd in tijdschriften als JAN magazine en Happinez en al meer dan 400 mensen deden mee met workshops, challenges, mentoring en de vorige cursus. Dit vonden zij ervan:

Creatieve workshop Daisy Ranoe

Ik wist eigenlijk helemaal niet wat ik van een cursus via Instagram moest verwachten, maar toen die box met materialen werd bezorgd, dacht ik meteen: ‘dit was een goede keuze’. Het voelde echt als een cadeautje voor mezelf.

De cursus motiveerde me om in beweging te komen, en dat was precies wat ik nodig had. Ik wilde niet eens zozeer mooie dingen maken, maar gewoon iets dóen. Ik heb alle opdrachten van de cursus gedaan, en het heeft me weer helemaal doen inzien waarom creativiteit zo belangrijk voor me is. Het heeft iets wakker gemaakt in mij. Ik doe namelijk het liefst dingen die heel dichtbij me staan, en nu weet ik weer waarom.

ANJA

Als je geïnteresseerd bent in een creatiever leven, moet je deze cursus doen. Er zijn allerlei excuses om niet creatief bezig te zijn, maar daar moet je gewoon doorheen, en daar helpt deze cursus bij. Ik had in het begin ook allerlei excuses om geen tijd vrij te maken voor creativiteit, maar dankzij de cursus ben ik nu elke dag creatief bezig.

META

DE INHOUD

De cursus is verdeeld in 4 modules.

Per cursusweek wordt 1 module behandeld. Elke maandag plaats ik de stories die bij de module van die week horen. Daarin vertel ik over het onderwerp en geef ik uitleg over de opdrachten die erbij horen. Op de woensdagen geef ik je een handige tip, en elke vrijdag geef ik je nog een extra opdracht.

Wanneer je dagelijks tijd aan de cursus besteedt, kost dat zo’n 15 minuten per dag. Je kunt echter zelf bepalen wanneer je de stories bekijkt en opdrachten doet: meteen, verdeeld over de week, of later pas. Jij bepaalt het tempo!

Module 1:

Mindset

Module 4:

Verbeelding en proces

Module 3:

Materialen en technieken

Module 2:

Inspiratie

Uit jezelf aan de slag gaan - je maakt tijd voor creativiteit en een eind aan ontwijkend gedrag.

In niets iets zien - je leert wat jou inspireert, hoe je inspiratie vindt en hoe je dat vervolgens omzet.

Oefening baart kunst - je leert verschillende technieken en materialen kennen zodat jouw creativiteit zich op meer manieren kan uiten.

Van vonk tot vuur - je leert hoe je van een idee tot een uitwerking komt, en dat je van het proces kunt genieten.

IK WIL DIT!

Zoek jij creatieve verrijking in je leven? Doe mee met de cursus!

IK WIL DIT!

WIE BEN IK?

Ik ben Daisy Ranoe, beeldmaker en allround creative. Dat betekent echter niet dat ik vanzelf tijd vind om vrijuit te creëren. Uit ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om vrije creativiteit een vaste plaats te geven in je leven. Tegelijkertijd weet ik hoe fijn het is om daar toch voor te kiezen: het geeft voldoening, rust, en meer plezier in je leven.


Ik geloof sterk dat iedereen erbij gebaat is om regelmatig creatief te zijn. Daarom heb ik deze cursus gemaakt. Ik kijk ernaar uit om je te helpen jouw wereld een stukje mooier te maken!


Check mijn Instagram om een nog beter beeld van mij en mijn werk te krijgen.

VIP-TICKETS

slechts 5 beschikbaar!

VIP

Ga jij de cursus Creativitijd doen en wil je persoonlijke feedback, inspiratie en tips op en naar aanleiding van je cursus-opdrachten?

Dan is een VIP-ticket iets voor jou!

In het kort

✔ Je krijgt feedback op opdrachten per module. Er zijn dus vier feedbackmomenten.

✔ Je mag me je opdrachten per WhatsApp, e-mail of Instagram DM versturen. Feedback krijg je ook op die manier.

✔ Het telefonisch inspiratiegesprek plannen we van tevoren in.

✔ Je mag de feedbackmomenten inzetten tijdens de duur van de cursus (15 maart t/m 14 april), maar ook later in de toegangsperiode (15 april t/m 15 mei).

Als VIP:

✔ krijg jij persoonlijke aandacht en feedback op je opdrachten

✔ krijg je inspiratie en kijk/doe/luister tips toegestuurd n.a.v. je werk

✔ mag je me concrete vragen stellen over jouw werk en van tevoren aangeven wat jij wilt ontwikkelen

✔ houden we halverwege de cursus een telefonisch inspiratiegesprek (15 minuten) waarin we je voortgang bespreken

Meerprijs: 100,- NU 75,-

IK WIL EEN VIP-TICKET

Veelgestelde vragen

Ik ben niet creatief. Kan ik meedoen?

Ja! Je hoeft jezelf niet creatief te vinden om mee te doen aan deze cursus. Ook is er geen vereiste qua niveau. Als je jezelf door de cursus aangesproken voelt, ben je meer dan welkom! Ik geloof echter dat iedereen op een of andere manier creatief is; wanneer je dat nu nog niet van jezelf vindt, help ik je graag dat te ontdekken!

Moet ik elke opdracht per se doen? / Wat als ik een opdracht niet doe?

Je bent natuurlijk vrij in het doen of laten van de opdrachten. De opdrachten zijn echter wel doelbewust in de cursus verwerkt, dus je zult betere resultaten hebben wanneer je de lijn van de cursus zoveel als mogelijk volgt.

Hoeveel tijd kost de cursus?

Gemiddeld kost de cursus je 15 minuten per dag. De stories op Instagram bedragen zo'n half uur per week, en de opdrachten die daarbij horen zullen je gemiddeld minimaal 1 uur kosten. Je kunt er natuurlijk altijd meer tijd aan besteden. Daarnaast kun je ook zelf weten wanneer je de stories kijkt en de opdrachten maakt. Ook heb je twee maanden toegang, waardoor je het zelf kunt indelen.

Is de prijs inclusief de materialenbox?

Ja, voor maar 125 euro krijg je de cursus én een box met allerlei handige materialen!

Wat zit er in het materialenbox?

Dat blijft natuurlijk een kleine verrassing, maar denk in ieder geval aan een dummy, lijm, verschillende papiersoorten, bloemen, garen, enzovoorts. In elk geval alles wat je nodig hebt om de opdrachten te kunnen doen en om ook na de cursus aan de slag te kunnen.

Wat is een Instagramcursus?

Precies wat het lijkt: een cursus die via Instagram gegeven wordt. Als je deelneemt, krijg je (vanaf jouw account op Instagram) toegang tot een besloten account. Daarop kun je de stories (korte praatjes over die bij een module horen) en de opdrachten, tips, en extra's vinden. Mocht je niet bekend zijn met Instagram: geen nood, ik leg het je graag uit.

Ik woon in het buitenland, kan ik meedoen?

Zeker! Er zijn inmiddels cursisten geweest in Singapore, Zwitserland en België. Er geldt wel een toeslag op de verzendkosten van de materialenbox. Afhankelijk van waar je woont, verschilt de prijs. Neem contact met me op voor meer informatie, via info@daisyranoe.com.

Tot wanneer kan ik me inschrijven?

Inschrijven kan tot 1 week na de start van de cursus (de cursus begint op 15 maart, dus inschrijven kan tot 22 maart).

Tot wanneer geldt de early bird-prijs?

De early bird-prijs geldt tot 28 februari 23:59. Met de code VROEGEVOGEL krijg je 7,50 korting. Deze code is niet geldig in combinatie met andere kortingscodes.

Ik heb de cursus al gedaan, maar wil mijn geheugen opfrissen en opnieuw meedoen. Kan dat?

Dat kan, leuk juist! Voor maar 25,- krijg je toegang tot het account met aangepaste content en extra’s van deze nieuwe ronde. Je krijgt niet opnieuw een pakket toegestuurd. Als je wel het pakket wilt ontvangen, dien je een normaal ticket te kopen. Gebruik de code YESNOGEENKEER voor 100,- korting. Dit geldt alleen voor de gewone tickets. Als je nog een keer mee wilt doen en een VIP-ticket wil, krijg je 75,- korting. Gebruik dan de code YESNOGEENKEERVIP. Let op: dit kan alleen met het account waarmee je de eerdere ronde hebt meegedaan.

Hoelang staat de inhoud online?

Je hebt (via Instagram) twee maanden toegang tot de inhoud van de cursus. Je kunt dus tot een maand na afloop van de cursus nog opdrachten doen of stories terugkijken.

Verschilt deze cursus van jouw workshops?

Ja, de cursus verschilt van de workshops. De workshops zijn natuurlijk veel korter. Verder gaat de cursus dieper in op jouw creativiteit. Het gaat er daarin niet alleen om dat je aan de slag gaat en durft te experimenteren, maar ook om creativiteit een vaste plaats in je leven te geven; ook als je agenda vol is! De cursus heeft als doel om slechts het begin te zijn van een leven waarin jij creativiteit meer (en een vaste) plaats weet te geven.