Ben jij creatief ondernemer met een product en deel jij je werk?

Heb je moeite met het neerzetten van een consistent beeld?

Vind je het belangrijk om foto’s van je werk te delen maar wil je niet steeds een shoot moeten plannen?

Bezorgt je werk fotograferen je vooral veel stress en voelt het als de zoveelste taak?

Lukt het niet om de beelden te maken die recht doen aan je werk?

Dan is deze master voor jou.

ik weet genoeg!

Over de master

De master 'Maak je eigen beeld(bank)' is speciaal ontwikkeld voor creatieve ondernemers met een product. In deze master leer ik je hoe je op een simpele manier mooi beeld kunt maken van jouw product. Ook leer je hoe je die mooie beelden vervolgens zo goed mogelijk kunt inzetten, zodat ze je merk eer aan doen. Aan het eind van deze master maak jij met gemak mooie beelden en heb jeje eigen beeldbank.

Na deze cursus

Heb jij je eigen beeldbank met mooie beelden van je werk

Maak jij met gemak een mooie, passende styling

✓ Ben je zelf in staat om het beeld te maken dat jouw product verdient

Kun jij in weinig tijd mooi beeld maken

Ervaar je meer rust omdat je weet hoe je een consistent beeld neerzet

Jan, eigenaar Brillenliefde

INHOUD

COUNT ME IN!

OVER MIJ

Ik ben Daisy Ranoe, beeldmaker. Ik maak de wereld mooier en werk met mensen die dat ook doen. Mensen zoals jij.

Inmiddels heb ik voor heel wat creatieve ondernemers beeldbanken gemaakt, iets wat ik heel leuk vindt. Tegelijk merk ik dat veel ondernemers niet genoeg hebben aan een beeldbank die eens in de zoveel tijd door een ander wordt gemaakt. Er komen immers tussentijds nieuwe producten bij en je hebt niet altijd tijd (en geld) om steeds opnieuw een shoot te doen.

Daarnaast merkte ik dat ik, al spelende met de producten van ondernemers, vaak tips gaf waarmee ze zelf aan de slag konden. Dus ik dacht... waarom niet al deze kennis bundelen en er een prachtige master van maken?

En zo ontstond deze master en is ie klaar voor jou. Ik leer je alles over beeld maken, zodat jij het straks zelf kunt.

"Het klopt gewoon.

De master is heel pleasing om te zien en heeft een goeie mix van beeld,

tekst, bewegend beeld, puntsgewijs, opdrachtjes.

Een levend document eigenlijk."

Caroline Vlot

VOOR WIE IS DE MASTER GESCHIKT?

De master is voor creatieve ondernemers die van hun bedrijf een succes willen maken.

Je houdt van aanpakken, enthousiasmeert mensen met jouw producten en hebt zin om jouw foto's naar een hoger niveau te tillen.

Deze master is voor jou als...

je klaar bent met maar wat aanklooien zonder uiteindelijk tevreden te zijn

je stress krijgt van steeds opnieuw moeten denken wat voor foto’s je nou weer kunt delen

het je niet lukt om wat in je hoofd zit te vertalen naar mooi beeld

je verdrinkt in alles wat mogelijk is

je je onzeker voelt over je skills en het daarom maar helemaal niet doet

je een professionaliseringsslag wilt maken in je beeldtaal

als je zelf je een beeldbank wilt kunnen maken

Wil jij je eigen beeldbank maken en je foto's naar een hoger niveau tillen?

Voor 575,- begin je vandaag nog!

IK WIL DIT!

FAQ

Hoe lang duurt de master?

Dat verschilt per persoon, maar ik raad je aan de master te verspreiden over 4-8 weken, zodat je ook tijd hebt dingen te laten bezinken. Als je er twee dagdelen per week aan werkt, kun je de master in vier weken doen.

Per module ben je ongeveer anderhalf uur bezig met de lessen en gemiddeld 6 uur met de opdrachten.

Hoe en waar kan ik de master volgen?

De master staat in een online leeromgeving waarvoor je na aanmelden direct de gegevens ontvangt. Je kunt de master op je laptop volgen, maar ook via een app.

Wat heb ik nodig om te kunnen deelnemen?

Een camera of mobiel en een mobiel of laptop met internetverbinding zijn het belangrijkst. Verder zal uit de opdrachten blijken wat je nog meer nodig gaat hebben, dat is voor iedereen anders.

Wat voor camera heb ik nodig?

Wat jij prettig vindt! Een telefoon met goede camera (tegenwoordig voldoen de meeste telefoons daaraan) is genoeg. Wel kun je uiteraard je camera gebruiken, maar in de master ga ik niet in op theorie over camera's.

Is er een community?

Ja, daarin plaats ik regelmatig updates en daarin kun jij je werk met andere deelnemers delen.

Kan ik tussendoor vragen stellen?

Dat kan! Ik ben via de community en via de berichtenbox in de leeromgeving beschikbaar om tussendoor korte vragen te beantwoorden. Daarnaast is het mogelijk om een uitgebreide brainstorm/feedbacksessie te boeken.

Welke bonussen zitten erbij?

Er zit een interview special bij waarin ik verschillende creatieve ondernemers (o.a. Nicole van Bobini roots en Joëlle van Bladergoud) vraag naar hun tips voor het maken van een mooie feed. Ook zitten er een masterclass bij van Nanda van Sunflower Sunschine, een uitgebreid interview met een stylist en een bonusvideo van mij over het maken van proces-foto's bij.

Ik ben creatief ondernemer, maar verkoop een dienst. Is de master dan ook geschikt?

Zeker, maar dan moet je zelf bedenken wat je voor je foto's gaat gebruiken. De focus ligt dan wel op het fotograferen van een product, maar is met een beetje creativiteit en omdenken absoluut ook geschikt voor creatief ondernemers zonder product. Ter illustratie: als je tekstschrijver bent, kun je bijvoorbeeld pennen, papier, laptop en je bureau gebruiken voor de fotografie.

Ik ben fotograaf, is de master dan geschikt?

Als je benieuwd bent hoe ik te werk ga en wat mijn processen zijn voor het maken van beeld dan is de master zeker geschikt. Echter als je een heel andere vorm van fotografie ambieert (portret/lifestyle/oid) dan ga je er niet zo veel aan hebben.

Kan ik in termijnen betalen?

Dat kan. Je kunt de cursus in twee of drie termijnen betalen. Neem contact met me op als je hiervan gebruik wilt maken.

Zou je het leuk vinden als ik deelneem aan de cursus?

JA! Ik hoop je snel te kunnen verwelkomen in de leeromgeving!

TIJDELIJKE ACTIE!

nu weet ik helemaal genoeg!